top of page

Planering inför sommarens konserter

Tillbaka i Götet och sitter med planeringen inför sommaren. Det blir en del konserter och jag behöver fräscha upp repertoaren. Framförallt kommer jag att sjunga tillsammans med en av mina favorit pianister, Valentina Viktorovitch,  en underbar pianist från Ryssland! Vi har ett mycket vackert progam med ryska och svenska romanser. Vi kommer att ha de flesta av konserterna i Småland då Valentina bor och jobbar i Jönköpings kommun, men även en konsert här hemma i Glöstorps kyrka i Tuve.

Idag har jag även suttit med en del stipendie ansökningar, det är alltid lite meckigt att få fram rätt information, men när pengarna väl kommer så är det värt mödan!!

På fredag ska jag sjunga på en middag där dom har temat “GLAMOUR”. Funderar på min egen klädsel…hmm….

Idag ska jag iväg till Göteborgs Operan för att jobba med en pianist, också hon en ryska, ska bli spännande!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page