top of page

På väg till Loka Brunn!

Nu sitter jag på tåget på väg till Loka, solen skiner och vädret är skönt. Jag ser fram emot helgen, jag vet inte riktigt hur upplägget kommer att bli men jag känner på mig att det blir bra. Jag och Oskar Bly hade ju rätt kul sist så jag hoppas att vi kan ta vid där vi slutade 😉 Dessutom hoppas jag hinna med en liten Spa vistelse….

Idag var dock en dag när det mesta gick fel, det började strax efter frukost och stressen höll i sig ända tills jag var på väg in till stan. Jag glömde såklart att packa kamera, inspelnings apparat och Ipod….Men nu är i alla fall en resa till Berlin inbokad den 18 september, det blir en agent uppsjungning och jag har en dag extra till förfogande ifall att det dyker upp något mer.

Men oavsett dagens praktiska missöden så var det en höjdpunkt att få träffa min väninnas nyfödda dotter. Så otroligt söt och snäll, jag blev alldeles lugn och harmonisk efter en timma i deras sällskap!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page