top of page

På väg till Berlin audition!

Sitter nu på Landvetter flygplats och väntar på att boarda planet till Berlin. Det är lite pirrigt i magen faktiskt. Jag tror alltid att jag är på väg att bli sjuk när jag blir stressad och får resefeber, det är som att det örjar klia i halsen och lite allmän ångest känsla innfinner sig….faktum är att jag jag inte har varit förskyld på över ett år så det hade ju varit väldigt konstigt om det slog till precis just nu, men hjärnan börjar lätt skena iväg vid sådana här tillfällen!  

Annars så är det fint, jag ser fram emot att vara i Berlin och jag är inte orolig över själva audition, jag känner mig säker på min repertoar och rösten har varit i fin form hela denna perioden. Jag hoppas att vädret är fint så att jag kan vara ute och promenera. Framförallt så ser jag fram emot att få öva min tyska, jag ska verkligen försöka ta tillfället i akt och prata med så många det bara går 😉

Mina höjdrekord fortsätter att hålla i sig och jag får hejda mig från att öva för mycket, det känns så kul att jag plötsligt har fått tillgång till en hel ters som tidigare bara kännts jobbig och svår!

Kära vänner och läsare, tänk på mig imorgon kl. 14.00!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page