top of page

Nödvändig uppdatering!

Uj vad länge sedan det var jag uppdaterade bloggen! Men jag får skylla på att det delvis är fullt upp med Samuel och dessutom relativt lugnt på jobbfronten för tillfället. Det har varit lite olika framträdanden och kommer några till inom närmsta tiden, men jag fokuserar mest på undervisningen och elever just nu då det är lättare att kombinera och planera med min mammaledighet.

För några veckor sedan var vi dessutom på en härlig semester ända borta i USA och Canada och för första gången på flera år så övade jag ingenting! Ibland gör det nog gott att få lite distans och som tur var funkade rösten riktigt bra efter vilan 🙂

Nu närmast deltar jag på en välgörenhetskonsert torsdag 27 mars. Det är ett helt gäng med härliga tjejer som medverkar och jag kan inte tänka mig annat än att det blir en underhållande kväll, så ta med en vän och kom!

Bifogar konsert info här nedan:

Torsdagen den 27 mars bjuds Ni till konsert för att samla in pengar till förmån för flickor och kvinnor i Kenya. NÄR: Torsdagen den 27 mars kl. 19.30 VAR: Café Overlock & mikabillys klänningsskrädderi… HUR mycket: Gratis inträde men köp en kopp kaffe och betala så mycket du tycker den är värd. Om du inte gillar kaffe, skänk gärna en slant ändå. Vi kommer också att sälja lotter med chans till fina priser. Alla pengar går direkt till Dandelion och Let it flow!-kampanjen. Ta med kontanter!

50 DAGAR PER ÅR. 2 VECKOR PER TERMN. 4 DAGAR PER MÅNAD.

Det här är den tid många flickor i utvecklingsländer får stanna hemma från skolan på grund av menstruation. Orsaken är brist på sanitetsskydd och underkläder. Let it Flow! är en kampanj initierad av Dandelion Africa för att värna om högstadietjejers skolgång genom att distribuera bindor, underkläder samt sprida information om grundläggande sexualhälsa. Kampanjen har även till syfte att stärka tjejernas självförtroende och skapa utbildning på lika villkor – oavsett kön! Dandelion Africa är en NGO (non-governmental organisation) som arbetar med att informera om frågor som rör hälsa, med ett stort fokus på HIV/AIDS. Visionen är att främja och förbättra hälsan samt den ekonomiska situationen för ungdomar och kvinnor som lever i utsatta områden på landsbygden i Kenya.

Nästa vecka hoppar jag in för en annan sångare på Allegården den 2e april kl. 11.00, fri entré.Innan konsert för Åhgrenska stiftelsen, bästa uppladdningen var såklart Samuel :)

Innan konsert för Åhgrenska stiftelsen, bästa uppladdningen var såklart Samuel 🙂På biograf Draken inför filmvisning av Regnbågenssång. Foto Linda Ivarsson

På biograf Draken inför filmvisning av Regnbågenssång. Foto Linda Ivarsson


0 kommentarer

Comments


bottom of page