top of page

Länk till artikeln i Smålands Folkblad

Gårdagens konsert gick bra, både jag och Valentina gav järnet och jag tror att det blev den bästa konserten hittills. Det blev en fin avslutning på den här sommarens rysk-svensk samarbete 😉

Här kommer en länk till artikeln i Smålands Folkblad.

Jag blev lite chockad i söndags när jag lätt nyvaken kom ner till köket och fick se mig själv i super format på köksbordet! Jag tycker att artikeln var bra skriven och journalisten Thomas Jokiniemi fick med det mesta. Enda felet är väl att jag är gift och inte sambo…hehe.

Idag tar jag igen mig lite grann och förbereder mig inför veckans rep. På söndag är det uppträdande på Varbergs fästning vid ett privat event och sedan på tisdagen den 12 juli konsert i Annedals kyrkan med kära Bo Urban Nordgren.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page