top of page

Kvinna, sjung! Göteborgs Symfoniker och kärleksfull poesi.

Nu är det nya året igång ordentligt, mycket fokus ligger på att öva och förbereda olika musikaliska uppdrag framöver. Nu till helgen blir det "Kärlek och Poesi" med Göteborgs Liederkollektiv på Riksteaterns EXPO i Värnamo, ska bli riktigt kul att få framföra några sånger med Karin M Nilsson och Louise Halvardsson igen.


Och om några veckor har jag den stora glädjen att få jobba med GSO under en hel vecka! Det finns några fåtal biljetter kvar till lördagens familjekonsert, se kalendern för info. Det är en hyllningskonsert för att fira Göteborg som fyllt 400 år och nästan all musik har koppling till Göteborg. Det är jag, rapparen Vic Vem och jazzpianisten Fabian Kallerhed som medverkar som solister tillsammans med symfonikerna. Detta ser jag verkligen framemot!


Och i samband med kvinnodagen blir det en konsert den 9 mars kl. 19.00 på Frölunda Kulturhus tillsammans med Wulfson Quartet och pianisten Arne Murby.


"Den här kvällen bjuder Negar Zarassi och hennes musiker på en konsert som lyfter kvinnans roll i samhället, där rösterna från de modiga iranska kvinnorna får höras genom musiken. Repertoaren är varierad med allt från opera till folkmusik och musikal."Varmt välkomna!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page