top of page

Konsert på Mauritzberg 21 och 22 dec kl. 19.00

Nu har jag hämtat mig från fredagens eskapader och är hemma igen efter en väldigt fin konsert i Vaggeryd. Kören sjöng riktigt bra och jag fick extra energi och skjuts i rösten när jag stod framför dom. Det är verkligen kul att sjunga med andra, musik är ju så fantastiskt på det sättet, att man kan mötas utan att känna varandra, och att stå framför andra som sjunger är också rätt häftigt, det är en ganska fysisk upplevelse, som en sorts värme som känns i ryggen…svårt att förklara 🙂

På onsdag och torsdag är det konsert i Mauritzberg. Jag vill gärna berätta lite om detta ställe, det är nämligen en familj som ordnar konserter i sitt eget vardagsrum! Jag har varit där tidigare år och sjungit och jag ser med glädje fram emot att komma dit igen. Hela familjen är i princip musiker och har sedan ett par år tillbaka börjat anordna konserter och sommarfestival på sin gård. Ta gärna ett titt på deras hemsida:

Det verkar finnas några enstaka biljetter kvar till den 21 dec så om ni vill komma slå en signal eller maila så snart som möjligt. Om ni inte har fått julstämning ännu så lär ni garanterat få det här!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Sjunga disco i Skandinavium med Kayo!

Jepp, på fredag gör jag debut som disco sångerska! Ska bli otroligt kul faktiskt, och dessutom tillsammans med Kayo. Jag har fått tag på en riktigt galen paljett klänning och stora guld örhängen, så n

Comentarios


bottom of page