top of page

Konsert imorgon med Pär och Lowe!

Hemma igen efter spelningen i Skövde med GRACE! som gick riktigt bra med en fin publik som var med på noterna! Sedan var det uppladdning inför konserten igår med fenomenala Joel Zerpe och Daniel Lindén som tog Annedalskyrkan med storm, det var fullsatt i bänkarna och sällan har jag jag hört så mycket applåder och hurrarrop, så det var nog minst sagt en lyckad konsert 🙂 Själv var jag glad att få vara en del av det hela och att jag vågade ge mig på ny repertoar inom musikalgenren.

Imorgon underhåller jag, Lowe och Pär för pensionärsföreningen Lergöken och sedan drar det igång med Speldagsturnén på måndag som håller på i 2 veckor, så det kommer vara mycket att sjunga framöver!

Något som har varit nytt för mig sedan i höstas är att jag börjat undervisa, delvis privat men även på Folkuniversitetet och nu börjar jag det dra ihop sig till våravslutning, det har varit väldigt givande och utvecklande för mig som sångerska att undervisa och det är något som jag gärna vill fortsätta med. Jag trodde nog inte att jag skulle tycka att det är så roligt som det faktiskt är! 🙂

Bilder från veckan som gått:


Matladdning, se att det är Ramlösa i glasen :)

Matladdning, se att det är Ramlösa i glasen 🙂Pianisten Lee som var med och underhöll på Billingehus.Daniel med noter  kaffemuggen i högsta hugg!

Daniel med noter och kaffemuggen i högsta hugg!Joel i sin fina outfit innan konserten!Efter konserten, Joel redan ombytt och jag i min nya klänning :)

Efter konserten, Joel redan ombytt och jag i min nya klänning 🙂


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

تعليقات


bottom of page