top of page

JULKONSERTER på höjden och tvären

Uppdaterat: 9 nov. 2023

Nu börjar det närma sig! Det är ju lite av årets höjdpunkt med julkonserterna, så mysiga och uppskattade av många :)


Den 23 november så är det "Änglaljus" premiär i Kalmar, sedan följer konserter i Kristianstad, Malmö, Anderstorp, Växjö och Stockholm. Se min kalender för att hitta biljetter och datum för respektive stad.

"Änglaljus" har blivit en fin tradition skapad av John Kluge som nu närmar sig 30 år! I år medverkar även Johan Stengård och Daniel Stenbaek samt lokala körer, i Stockholm får vi även besök av Frida Boisen.


I Göteborg så blir det 3 konserter för min del!


Den första blir den 2e december med Göteborgs symfonikers blåssektion samt stora kör i deras "Juljubel". En familjekonsert där det bjuds på mycket igenkänning men också lite nytt, jag sjunger en solosång och presenterar konserten tillsammans med Måns Pär Fågelberg.


Den 9e december blir det konsert med "Cantorum" i Vasakyrkan, där sjunger jag en del solo och även tillsammans med kören och Göteborgs gosskör som också medverkar i år. Anders Ottosson vid flygen och kören leds av Bo Glemring. Om ni var på Storan konserten så var det denna härliga kör som brast ut i sång från andra balkong ;)


Och när det så börjar närma sig julen blir det "Strålande Jul" med Göteborg Wind Orchestra den 20 och 21 dec i deras nybyggda Haga konserthall tillsammans med den manliga solisten Niklas Gabrielsson Lind och Brunnsbo musikklasser. Massor med vacker julmusik och en perfekt inledning av julefriden skulle jag säga. Hoppade in på en konsert med GWO på Trettondagen och har sedan dess längtat efter att få sjunga med dem igen så nu ser jag framemot detta med stor iver! https://gwo.se/konserter/


Och för er som vill lyssna så blev jag den 5e november inbjuden som gäst i radio programmet P4 Extra där jag intervjuades av Erik Blix, för att lyssna så kan ni antingen klicka på denna länk eller lyssna via Spotify. https://sverigesradio.se/avsnitt/negar-zarassi-jag-ar-som-lyckligast-nar-jag-star-pa-scen


Kram till er alla i dessa något kärva tider <3


Senaste inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น


bottom of page