top of page

Höstuppdatering med massor av roligt som väntar!

Hoppas att ni har haft en riktigt fin sommar med många njutbara kvällar och vackra stunder! Själv har jag spenderat mycket tid med min familj och rest runt lite i vårt avlånga land med cykel och tält, lite bökigt men också roligt såklart och vi har ju haft tur med vädret så inget att klaga på 🙂

Men nu är jag väldigt sugen på att börja sjunga för publik igen och som det ser ut nu så är det en väldans massa roliga konserter och uppdrag som väntar, tänker att jag listar några här så kan ni ta en kik på KALENDERN för att se resten. Det är fortfarande några grejer på gång som inte blivit offentliga ännu men uppdaterar så fort jag fått allt klart!

Nu närmast den 4e sep är det GRACELAND med showgruppen GRACE på Solegården på Orust kl. 13.00. Se KALENDER för mer info.

Den 26e september är det konsert i Näsets kyrka med Aija Olsson kl. 17.00, fri entré och titeln är “Sjung mitt längtande hjärta” En passande titel efter det som varit!

Den 3 oktober spelar jag tillsammans med David Carbe på Porter Pelle, https://www.porterpelle.se/operasangerskan-negar-zarassi-och-den-unge-entertainern-david-carbe-pa-piano-2/

Den 8e oktober blir det sång och orgelkonsert i Annedalskyrkan kl. 17.00, återkommer med mer info.

Den 16e oktober är det stor jubiluems konsert i Trollhättan med Sweden Symphony orchestra under ledning av Ulf Wadenbrant, inte många biljetter kvar nu så skynda att boka ifall ni vill få plats! https://www.trollhattan.fh.se/events/event/sweden-symphony-orchestra-from-carmen-to-beatles/

Den 23e oktober är det konsert med Charlotte Perelli hos Carbe med gäster på Mimers Hus i Kungälv , finns biljetter kvar till extra konserten https://www.nortic.se/dagny/event/26835

Den 29 oktober blir det konsert på Folkoperan i Stockholm, återkommer med mer info!

Så där, nu har ni lite att välja på, hoppas att vi ses, längtar efter er! ❤

Copy right © Danish Saroee http://www.saroee.com

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Min första musikvideo!

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här

Hösten 2021 är igång!

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt… Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt fö

Comments


bottom of page