top of page

Hösten 2021 är igång!

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt…

Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt förra inlägg finns det mesta med men det har tillkommit extra konserter av de som redan bokats, så ta en kik i kalendern så hoppas jag att vi ses!

Konserten på Folkoperan den 29e oktober är tyvärr redan slutsåld, men jag hoppas att de ska släppa några få biljetter till snart. Läs gärna om den här:


Folkoperan Fredag

Snart uppdaterar jag även om julkonserterna, det tar dock lite längre tid än vanligt eftersom restriktionerna legat i vägen för planeringen.

Nu ska jag ladda för lördagens konsert i Trollhättan med Sweden Symphony Orchestra och Magnus Bäcklund, ska bli så himla roligt att få sjunga med en hel orkester och dessutom musik av QUEEN!


Sweden Symphony Orchestra – From Carmen To Beatles
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Min första musikvideo!

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här

Comments


bottom of page