top of page

Höjdrekord!

Ja, igår satte jag rekord i höga toner! Efter att jag och Dan hade repat började vi snacka sångteknik och plötsligt stod jag och sjöng höga F och Fiss med ett jäkla ping i tonen! Det var en lätt revolutionerande känsla, jag har faktiskt inte ens försökt tidigare eftersom jag inte trodde att det var möjligt, eller jag trodde att det skulle vara smärtsamt och låta för jäkligt, och då lät jag hellre bli….men nu vågade jag och ja, jag fick snarare mer smak 🙂

Nu tror jag inte att jag kommer börja sjunga “Nattens drottning” bara för det, men att veta att jag har en kvart till godo uppe på höga C känns betryggande.

Det börjar dra ihop sig till audition resa till Berlin och jag tänkte sätta mig idag och fundera lite över vad jag vill fokusera på denna gången. Jag märker att jag känner mig mer avslappnad i min inställning gentemot förra gången, vilket är bra, men samtidigt så behöver jag vara helt klar med min mentala inställning, annars riskerar jag att bli väldigt nervös precis innan det är dags. Något jag har lärt mig i min mentala träning tillsammans med Barbro Sundberg är just vikten av att vara förberedd och att hitta rutiner som hjälper mig även när nerverna börjar spöka.

Idag ska jag träffa en kyrkomusiker och gå igenom lite material till julen…det gäller som sagt att ha framförhållning! 🙂

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page