top of page

Gala dag och fin klänningsdag!

Idag är det dags för Närradiogalan och det känns i kroppen, på ett bra och härligt sätt. En spänning och förväntan, lust att få sjunga och att ge allt när det är dags ikväll. Jag vill att det ska bli kväll fort! Det här är bland det bästa jag vet. Idag är det dessutom bra förutsättningar, jag väljer repertoar själv, jag har en snygg klänning på mig och jag tror att det är bra akustik, dessutom känner jag mig mycket bättre i kroppen. Spänningen från uppsjungningarna har släppt och denna veckan har rösten fungerat fint. Jag fick en fin behandling av min underbare f.d rörelse lärare Magnus Ringberg i måndags och det var precis vad jag behövde.

Jag ser också fram emot kvällen då en av mina äldsta vänner, Safoura, också är med och spelar med sitt band “Abjeez”. Ikväll är första gången vi ses på scen sedan vi slutade högstadiet 😉

Här syns hennes vackra leende som förgyllde vår bröllopsdag i augusti 2010 då hon sjöng för mig och Erik.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page