top of page

Gäst hos Hasse Andersson i P4 ons 22/6 kl. 10.30

Som titeln så fint beskriver så kommer jag att gästa Hasse Andersson i P4 Sverigesradio imorgon förmiddag. Ni som inte bor i Göteborgstrakten och ändå gärna vill lyssna så finns det även på webben. Jag och Hasse träffades på Närradiogalan i januari och det var då han föreslog att jag skulle komma och prata med honom i radio, vilket jag såklart tyckte var en toppen idé!! 😉 Jag tänkter passa på att berätta lite om mina konserter i Göteborgstrakten och jag antar att Hasse är lite nyfiken hur det kom sig att jag började med opera i huvudtaget….

Konserten i Bondstorp gick fint, jag var i bra form och stämningen i kyrkan var mysig, det kändes avspänt och lättsamt.

Idag var jag i Surte och repade Liszt sångerna och nu börjar det äntligen bli lite musik av det hela. Dom är knepigare än vad jag trott från början, trixiga på något sätt med mycket tonartsbyten och aviga rytmer och en del svåra passager rent sångtekniskt. Men det är ett kul projekt och roligt att jobba fram det hela tillsammans med pianisten.

Nu hoppas jag att det går bra imorgon!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page