top of page

Funderingar över året som gått.

Tiden går så fort, kan inte fatta att det är snart ett år sedan jag tog examen från Operahögskolan. Jag kommer ihåg oron och känslan av att inte veta vad som skulle hända, att inte veta hur det skulle gå, om jag skulle klara mig, om jag skulle få några jobb, samtidigt som det kändes spännande och skönt att äntligen få bli min egen,  att få styra vart jag ville rikta min energi och helt och hållet själv bestämma över min tid. Skrämmande också så klart! Och nu sitter jag här och gör just det. Och det har gått bra. Jag lever och mår bra, jag utvecklas och sångarlivet tuffar på med olika utmaningar som är nyttiga på olika sätt. Jag är verkligen glad att jag tog tag i den mentala träningen direkt efter sommaren, det har hjälpt mig att få struktur och modet att ta tag i vissa saker. Även att bli tuffare och lättare kunna ta kritik. Jag ville skaffa mig ett tjockare skinn och lite mer läderartad har den nog blivit under året 😉

Samtidigt har jag insett att det är jag själv som kan påverka och styra vad jag vill ska hända. Vilket samtidigt är ganska jobbigt eftersom allt hänger på mig, utmaningen ligger i att inte ge upp, fortsätta tänka positivt och våga ta nya initiativ. Jag har under året insett att jag är mycket bredare som artist och att det finns så mycket mer jag kan göra som jag inte hade en aning om, det bästa är att jag också tycker att det är så roligt!!

Den starkaste känslan är nog ändå att jag älskar det jag gör, jag vill sjunga och beröra människor. All min energi ligger på att bli så pass tekniskt, mentalt och fysiskt stark så att jag kan nå dit. That’s it!

Nu väntar en period med sånglektioner, en del uppträdanden och en eventuell tävling. Känns bra 😉

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page