top of page

Fler sånger från Eldfesten :)

Här kommer mina två andra bidrag till Eldfesten som spelade in på Skansens scen i Stockholm, arrangör är Riksteatern. Tina Jamegarmi har arrat sångerna och stråket som spelar med mig är inspelat och filmat i Iran, det var rätt häftigt att kunna framföra sångerna på detta sätt trots att vi aldrig mötts. Shapour Bastanisar vid flygeln, Iliana Percu på slagverk och Rubem Farias på bas. Första sången är av Rashid Behbudov och heter egentligen “Eshve makon” men vi har döpt om den till “Baharane” vilket betyder vårlik.Här är en persisk variant av Gudfadern temat, Parla piu piano, med persisk text av Shiva Fazlali. Vi avslutar sången på italienska och jag är själv jätteförtjust i hur det klassiska italienska vävs samman med det persiska. Skulle vara roligt att höra vad ni tycker!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Min första musikvideo!

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här

Hösten 2021 är igång!

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt… Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt fö

Komentarze


bottom of page