top of page

Eldfesten, live från Skansen på tisdag!

På tisdag den 16 mars livesänds en konsert från Skansen där jag medverkar, det hela går att se direkt via Riksteatern och MBC Persias youtube kanal. Det börjar kl. 18.40 och jag sjunger 3 sånger, vet dock inte exakt vilken tid men skulle tippa att jag dyker upp i rutan innan kl. 21 i alla fall 🙂 Eldfesten är en tusenårig persisk tradition där man firar våren ankomst. Kolla in länken här nedan för att få mer info!


Förra fredagen annonserades vinnaren av Folkets röst i Talang och det var tvåan som tog hem det, Yasamin Salaki som spelade gitarr. Tack för all hejjarop och röster, ni var många som hörde av er och laddade ner appen 🙂

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Min första musikvideo!

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här

Hösten 2021 är igång!

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt… Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt fö

Comments


bottom of page