top of page

Direkt sändning i TV, och snart Nowruz-Festival!

Goddag gott folk! Det har verkligen varit fullt upp sista veckorna,  har inte ens hunnit uppdatera bloggen! I helgen var jag i Skövde tillsammans med GRACE! och vi uppträdde för Nordea som hade konferens på Billingehus och resten av tiden har gått till att förbereda dagens TV jobb och helgens två kommande konserter.

Idag sänds det ett program angående det persiska nyåret på Öppna kanalen (för Göteborgare med omnejd) mellan kl.11.30-13.00 där jag medverkar som programledare. Det kommer att finnas gäster på plats, en tävling och inslag om vårdagsjämning och det persiska nyåret. Igår kväll var jag tillsammans med min medarbetare på Heden och intervjuade folk som hoppade över eldar!

På lördag medverkar jag med en sång under en konsert på Konserthuset i Göteborg och på söndag är det dags för Nowruz-Festival! Ett projekt där jag har varit väldigt engagerad och som jag tror kan vara något alldeles särskilt! Här kommer en bild på affishen, gå in och boka biljetter på www.theatremanthre.org


Nowruz Festival www.theatremanthre.org
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page