top of page

Behind the scenes på Talang!

Se gärna detta inslag om Persia’s got Talent som gjordes inför inspelningen av semifinalen, det är Fredrik Ralstrand som har gjort inslaget och vi får reda på vad som händer i själva produktionsdelen, men också en intrevju med mig där jag berättar lite om mina tankar kring min medverkan. Ni får även en sneak peak på själva framträdande som visas i sin helhet på fredag kl. 19.30 via Youtube eller direkt på MBC Persia 🙂 Med mig på scen har jag Martin Crommert!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Min första musikvideo!

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här

Hösten 2021 är igång!

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt… Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt fö

Comments


bottom of page