top of page

Börjar närma sig slutfasen av “Barnet och leksakerna”s repetitioner

Tiden springer iväg! Dag och natt har jag musiken och dramatiken i huvudet och nu börjar det likna något. Det är på sätt och vis ganska irriterande att vakna mitt i natten och ligga och fundera på om jag ska gå två steg åt vänster eller sjunga si eller så på ett visst ställe, men min erfarenhet har lärt mig att det är en del av processen och helt enkelt bara acceptera det och försöka somna om 🙂 Vi har nu hunnit igenom ett antal genomdrag och jag börjar längta till nästa veckas premiär!

Idag ska jag försöka komma ihåg att ta med mig en kamera så att jag kan lägga upp bilder på alla fina kollegor, scenen och den lilla orkestern.

Min sångpedagog är också här nu så jag varvar rep med lektioner, och nästa helg så åker jag till Oslo för att sjunga med Aksel Kolstad på http://operaballet.no/ vilket ska bli super kul!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page